Foto Frezoli Industrial Lighting Productfoto kunststof producten Foto t.b.v. website Bedrijfsfotografie: Autobedrijf Schrauwen Zundert Reclamefotografie Tierlantijn Lighting buitenverlichting Portretfoto Boris Foto van Goghloop Zundert Productfotografie Tierlantijn Lighting
Yaroon's Zundert fotografie voor reclamedoeleinden

Fotografie

 

Yaroon's is gespecialiseerd in reclamefotografie.
Denk hierbij aan foto's t.b.v. uw folder, website, beursstand of ander reclamedoel. Deze foto's worden met de toepassing in het achterhoofd gemaakt. Het totale proces bestaat dan ook uit enerzijds het fotograferen en anderzijds het digitaal be- en verwerken van het beeld.

Bij Yaroon's gaan deze twee processen altijd hand in hand, daarom zijn de mogelijkheden nooit beperkt tot wat er voor de camera te zien is. Dit stelt ons in staat een beeld te creëren zoals het bedoeld is en het onderwerp, in veel gevallen een product, optimaal tot z'n recht te laten komen.


Productfotografie op locatie - de showroom van Tierlantijn Lighting omgebouwd tot fotostudioDigitale beeldbewerking

Iedere foto ondervindt standaard een bewerking om kleur en scherpte te optimaliseren, dat is nu eenmaal een onderdeel van het digitaal fotograferen, maar er kan veel meer! Retoucheren van storende elementen, beelden vrijstaand maken van achtergrond, HDR, trucage... er is maar weinig te bedenken wat niet kan.

Klik hier om een aantal voorbeelden te bekijken.
Tierlantijn Lighting

Tierlantijn & Frezoli Industrial Lighting

Foto Tierlantijn in Stijlvol Wonen magazine

Yaroon's is er trots op om zich al meer dan 9 jaar de huisfotograaf van Tierlantijn Lighting te mogen noemen.
Creatief brein achter dit succesvolle lampenmerk Michel Gelissen kiest de juiste locaties om de sfeerfoto's te nemen, Jeroen van Rossum zorgt dat de sfeer optimaal wordt vastgelegd en Photoshopt er naderhand een ontbrekende muur of ander attribuut desgewenst bij.

De productfoto's worden eveneens op locatie gemaakt waarbij de showroom tijdelijk wordt omgebouwd tot fotostudio.
Veel van de foto's die deze shoots voortbrengen worden geplaatst in talloze magazines en op websites van dealers in binnen- en buitenland en worden tevens gebruikt in de catalogussen en op groot formaat afgedrukt voor de beursstands.

En uiteraard vind u ze allemaal terug op de websites www.frezoli.com en www.tierlantijn.com
Hieronder ziet u een registratie van één van de vele fotoshoots die we samen gedaan hebben.