Grafische vormgeving

Heeft u een folder nodig, een flyer, een advertentie, visitekaartjes of een bestickering voor een vrachtwagen?
U kunt bij Yaroon's alle soorten drukwerk laten ontwerpen.
Niet alleen het ontwerp, maar ook de keuze van de drukkerij en de aanlevering wordt geheel voor u verzorgd.

 

 

 

 

Logo Ontwerp

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een logo is dat het goed reproduceerbaar moet zijn in zoveel mogelijk kleuren, maten en verschillende media. Daarnaast moet het vanzelfsprekend representatief zijn voor uw bedrijf en opvallen.

Daarom vergt het ontwerpen van een goed logo het nodige denkwerk en creativiteit. Heeft u zelf al een goed idee dan kan dat zeker ook in meer of minder verbeterde vorm worden uitgevoerd. Yaroon's ontwerpt niet alleen uw logo en evt. nieuwe huisstijl maar zorgt er desgewenst voor dat uw briefpapier, visitekaartjes, enveloppen enz. in topkwaliteit worden gedrukt.


U ontvangt uw logo ook op CD-Rom zodat u er zelf ook altijd alle kanten mee op kunt.

 

 

 

 

 

Drukwerk

Yaroon's werkt samen met een aantal verschillende drukkerijen die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Daardoor is er voor iedere job de perfecte drukker voorhanden, is een optimale prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd en is iedere vorm van drukwerk te leveren. Visitekaartjes, boekjes, billboards, folders of T-shirts in grote of kleine oplage... alles is mogelijk. Uiteraard mag u ook gebruik maken van een door uzelf gekozen drukkerij. Na een telefoontje over de aanleverspecificaties ontvangt u een pdf die u zelf kunt aanleveren.

 

 

 

 

Proefdrukken

Afhankelijk van de order is het mogelijk om een persproef te krijgen op het uiteindelijk te gebruiken papier. Indien de order dit niet toelaat is een benaderende kleurproef altijd mogelijk. Die persproef komt van de drukkerij, de benaderende kleurproef van Yaroon's. Het ontwerp krijgt u, ook als u geen proefdruk laat maken, uiteraard van tevoren te zien en wordt pas gedrukt als u het heeft goedgekeurd.

 

 

 

 

Kosten

Het is altijd mogelijk een offerte op te vragen bij de drukkerij. In de meeste gevallen is het ook mogelijk verschillende opties met elkaar te vergelijken zodat u kunt zien wat het verschil in kosten is als u bijv. een dunnere soort papier gebruikt. Yaroon's berekent geen winstmarge op de drukkosten, indien U dit wenst kunt u de factuur direct van de drukkerij op uw naam ontvangen zonder tussenkomst van Yaroon's. Wel betaalt u prepresskosten. Dit zijn de kosten om het bestand drukklaar aan te leveren en evt. proefdrukken. Ook dit wordt vantevoren meegenomen in de offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

 

 

 

Wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen?

Dat kan via de contactbalk onderaan deze pagina, e-mail of telefoon.