3D Visualisaties

 

3D Beelden en animaties kunnen net dat beetje extra sjeu toevoegen aan uw website maar kunnen ook erg goed gebruikt worden om uw klant in de gelegenheid te stellen uw producten op uw site van alle kanten te bekijken. In door Yaroon's ontworpen websites vind u regelmatig 3D animaties terug, soms ter illustratie, soms interactief in bijvoorbeeld een geanimeerd menu.

 

 

Toepassing

Yaroon's beschikt over legio technieken om 3D naadloos in uw website te integreren en zonder dat er aparte plugins als Java of Flash nodig zijn. Dat betekent dat het in alle browsers draait en op alle systemen (ook op de iPad die geen Flash ondersteunt) en het is zelfs mogelijk om op tablets de reguliere controls automatisch te vervangen voor touchfunctionaliteit, zoals ook het geval is met de besturing van een aantal 3D modellen die u op deze pagina ziet.

 

Sleep om het boek
rond te draaien

 

 

 

Producten

Naarmate rendertechnieken beter worden en het web steeds meer mogelijkheden biedt is het steeds vaker interessant om productfotografie te vervangen door 3D modellen. Het is afhankelijk van hoe complex uw product is of er ten opzichte van fotografie tijdwinst te behalen valt maar voor ieder 3D model geldt altijd dat we het kunnen animeren en het altijd onder andere hoeken kunnen renderen. Hoge resolutie renders maken het mogelijk om uw producten niet alleen online, maar ook voor drukwerk te gebruiken.

 

 

 

 

Stop motion en 180 Graden fotografie

Is een model erg complex dan kan er met dezelfde technieken een beeldenreeks worden gemaakt die net als een 3D model kan worden geanimeerd, maar bestaat uit echte foto's. Denk hierbij aan bijvoorbeeld panoramafoto's en mensen.

 

 

 

Onderstaande animaties kunt u besturen door er in te klikken en te slepen of d.m.v. de Play- en Stopbuttons.